Sæson 2020

 

Lusangi Gospel Choir
Vi optager nye sangere d. 13.8. + 20.8. + 27.8. 2020 kl. 19.00
Hvordan retningslinjerne i forhold til Covod 19 er, ved vi på nuværende tidspunkt ikke noget om, så følg med her, når vi nærmer os opstarts tidspunktet,
Lusangi Gospel Choir har en koncert d. 6.9. i Ansager til Mariefestival, så fortvivl ikke, når vi er nødt til at øve op til den fra opstart, men ingen af os har sunget siden 10.3. så vi har brug for at øve.
Hvordan konceptet til festivalen vil være, ved vi ikke endnu, blot ved vi, at vi bliver begrænset med deltagere fra Lusangi, så det betyder, at vi nok desværre ikke kan invitere jer nye med.
Alt det, håber vi, at vi har styr på, når vi mødes.
På glædelig gensyn.

 

Vi bestræber os på, at give nye kormedlemmer så god en modtagelse som muligt. Det er vigtigt for os, at vi også har tid til at modtage jer. Der optages nye medlemmer:

  (Aldersgrænsen er fra det år man fylder 18 år).

Du møder bare op i Brændkjærkirken kl. 19.00
Vi øver i selve kirkerummet og drikker kaffe enten i krypten eller i konfirmandlokalerne ved siden af.

Der kræves ingen forudgående korerfaring, blot lyst til at synge i kor og evnen til at synge rent og klart.

Igen i år er det med vores dygtige korleder Lydia, samt vores dygtige pianist James, som fører os gennem en fantastisk skøn gospelverden, med skønt musik.

Lusangi Gospel Choir finder hele tiden nye musikalske udfordringer, og oplever mange "gulerødder" foran os - også med store musiknavne. For at kunne opnå et vist sangmæssigt niveau i løbet af ikke for lang tid, hvor der ofte er nye udfordringer, forventer vi stor mødedisciplin og at du så vidt muligt øver tekster hjemme. Vi fører en liste over fremmøde og har brug for at man melder afbud ved fravær.

Vi kan garanterer, at du får nogle sjove og livsbekræftende oplevelser, der flytter dig positivt menneskeligt, og fylder din krop og sjæl med god energi. At synge i gospelkor er noget helt enestående.

 

På genhør!