Pressemeddelelse :

2016. 

Stig Rossen synger med Koldings ældste gospelkor.

Torsdag den 15. september åbner Lusangi Gospel Choir dørene til Brændkjærkirken og byder velkommen til et brag af en koncert, når de sammen med Stig Rossen fejrer Lusangis 40 års jubilæum.

”Vi er meget stolte over, at så stort et navn som Stig Rossen har sagt ja til at komme og synge sammen med os”, udtaler den glade og stolte formand Karin Magnussen. ”Vi håber på udsolgt og byder på et glas Asti og et stykke kransekage til alle tilskuere i pausen. En cocktail med Stig Rossen, Lusangi og ”champagne” må være en passende måde at fejre vores 40 års jubilæum” siger Karin Magnussen storsmilende.

”Lusangi har tidligere haft andre kendte navne, så som Lillian Boutté, Laura Kjærgaard, Trine Gadeberg og senest Emmelie de Forest som gæstesolister ved vores koncerter, men det bliver dog helt specielt med Koldings ”egen” Stig Rossen og vi glæder os rigtig meget”.

”Vi har ydermere en lille overraskelse i ærmet, nemlig en af stifterne af Lusangi Gospel Choir, præsten Karl Christensen, der har været bosiddende i Sverige de sidste 15 år. – Han læste om vores jubilæumskoncert og skrev til os: ”At nu var Lusangi blevet lige nøjagtig det, man havde drømt om for 40 år siden, da man startede koret, nemlig et kor med en ”sort” dirigent og en ”sort” pianist” fortæller næstformand Ruth Nissen. – ”Vi glæder os til at hilse på Karl Christensen, der kommer til vores jubilæums koncert den 15. september ….og måske har han et par sjove historier om opstarten med i ærmet” smiler Ruth Nissen.

”Vi ser frem til at ”give den fuld gas” med både nye og ældre gospelnumre sammen med Stig Rossen og vores inspirerende og eminent dygtige dirigent Lydiah Wairimu, som også synger som en drøm. Med sig har Lydiah den lige så dygtige pianist James Khoanyana. Når Lydiah og James rykker ud sammen med Lusangi Gospel Choir, så kan man altid opleve rendyrket gospel, hvor klaver, korstemmer og solist er i fokus” slutter Karin Magnussen.

Tidspunkt: Torsdag den 15. september kl. 19.30.

Sted: Brændkjærkirken, Agtrupvej 114, 6000 Kolding.

Pris: kr. 200 (børn kr. 100).

Billetter: http://www.billetto.dk/

Info: https://www.facebook.com/lusangigospelchoir/