Fotograf: Jakob Stigsen Andersen

Ny dirigent Lissi Winther.

Nyt liv i gammelt kor

I snart 46 år har Lusangi Gospel Choir været en del af Koldings musikliv. Sådan vil det fortsat være, men nu med Lissi Winther som dirigent og James Khoanyana som pianist.

”Efter 7 år med Lydiah Wairimu som korleder, er den musikalske ledelse skiftet ud og vi er begyndt på en ny rejse ind i gospelmusikken. Hvor den vil lede os hen, ved vi ikke, men allerede nu står det klart, at det involverer mavemuskler og bliver svingende, svedigt og sjovt” udtaler Karin Magnussen, formanden for Lusangi.

Lissi Winther bor i Vejle og er bl.a. uddannet Cand. Mag. i Engelsk, dernæst er hun Mindfulness instruktør og Metakognitiv Stresscoach. Hun har ydermere 11 års erfaring som sang-, åndedræts- og stemmecoach. Og med James Khoanyana ved tangenterne får Lusangi Gospel Choir tilført en gospelsound og et musikalsk overskud, der virkelig svinger.

Den 25.08. og 01.09.2022 er der muligt at være med til øveaftener i Lusangi Gospel Choir, hvis man har lyst til at prøve kræfter med at synge gospel og blive en del af fællesskabet i koret.  Der er øveaften hver torsdag kl. 19.15-21.45 i Brændkjærkirken, Agttrupvej 114 i Kolding.